NIEUW: BETAAL LATER MET KLARNA
Klantenserivce 7 dgn pw bereikbaar vanaf 15.00 uur 085-2105080

Instantly Ageless

Rimpels en kringen weg in 2 tot 5 minuten!
Instantly Ageless is een krachtige anti-rimpel microcreme die de tekenen van veroudering snel en effectief verminderd.
Het werkt zo snel dat u versteld zal staan! Het is een krachtig lichtgewicht serum dat de strijd aangaat tegen fijne lijntjes,
rimpels, poriën en wallen onder de ogen, en dat in slechts 2 tot 5 minuten!

Instantly Ageless werkt tot wel 8 uur per dag met slechts 1x aanbrengen. Het is veilig, zeer effectief, geurvrij en niet op dieren getest!

Eindelijk een product dat door simpel aan te brengen, u er 10 jaar jonger uit laat zien in minder dan 3 minuten!
Het is een olievrije formule en bevat een revolutionaire peptide (eiwit) genaamd Agireline en kan gebruikt worden met of zonder make-up. (Let op gebruik alleen vetvrije make-up).

Kort samengevat waarom u Instantly Ageless moet gebruiken;

* geweldige resultaten zonder dure botox behandelingen of operaties

* vermindert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar snel

* laat donkere kringen en wallen onder de ogen verdwijnen in slechts 2 tot 5 minuten

* minimaliseert zichtbare poriën

* helpt bij het creëren van een egale huid textuur

* matteert de huid voor een egale finish

GEBRUIKSAANWIJZING:

Zorg ervoor dat het gezicht schoon gewassen is en bij voorkeur vrij van vette make-up en vette crème. Heb je een droge huid (na het gebruik van Instantly ageless) is het verstandig een hydraterende niet vette oogcreme op te smeren 10 minuten voor gebruikt van Instantly Ageless. Het gebruik vooraf gaand aan instantly ageless van sommige vettige crèmes kunnen de werking verminderen.

Houdt de huid of het oog ZEER stil (kijk naar één punt, belangrijk!!) en dep een  kleine hoeveelheid op de huid. Pak zo nodig extra crème om een paar keer zachtjes maar snel te deppen. Let op, niet lachen, praten of wegkijken!

Daarna flink (HARD) wapperen met een waaier/papiertje voor max 3 minuten. Zorg ervoor dat je de aankomende 10 minuten geen grote gezichtscontracties maakt zoals, lachen, praten of knijpen met de ogen. Heb je een witte laag dan heb je te veel gebruikt. Dit kan je met wat makeup  verbergen of met de vinger of vochtig wattenstaafje wegpoetsen (zonder hard te wrijven over de huid).

Wij hebben ook wel gemerkt dat de tweede derde en vierde dag smeren er steeds betere en langer aanhoudende resultaten worden behaald. De arigeline is ook geschikt om op langere termijn rimpels te verminderen in lichte mate.

 

Resultaten zijn niet permanent, 6-8 uur gemiddeld afhankelijk van huidtype, leeftijd en diepte van de rimpel en plaats op het gezicht.

Gebruik zoals voorgeschreven en vermijd contact met de ogen. Als het product in de ogen komt, de ogen goed spoelen met water. Stop het gebruik als roodheid of irritatie ontstaat.

De waardering van agelessnederland.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 402 reviews.